Pressemelding – KZ Handels AS

KZ HANDELS AS

Tofte, 1. Oktober: KZ Handels AS med Morten Grannes som daglig leder, starter opp i Norge fra og med 1. November. KZ Handels AS sitt morselskap i Sverige er en ledene og sterk leverandør av vann-og slamautomater. I Norge starter vi opp med frisk og sterkt pågangsmot for å være spesialleverandør Nr. 1 av det som trengs til VA.

KZ Handels AS logo
KZ Handels AS

KZ Handels AS sitt ønske er å være kundenes førstevalg for produkter for VA. Vårt sortiment vil bestå av produkter som komplette vannautomater, slamautomater, ventil-roboter og andre produkter til VA.

Morten Grannes tiltrer som daglig leder 1. Oktober. Han har mange års erfaring fra bransjen og tar med seg sin kunnskap videre fra Ulefos AS (tidligere Vulkan Smith).

 

”Etter 16 år i samme firma ønsket jeg å gå et steg videre og satse på produkter jeg har stor kjennskap og tillitt til som jeg vet er ønskelig for mange kommuner i Norge. Etter å ha sittet i handelsreisende sete i mange år, gleder jeg meg til nå å kunne bygge opp en ny og ambisiøs bedrift, som leverer kvalitetsprodukter”, forteller Morten Grannes

 

Morten Grannes gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver og produkter og ser frem til å møte nye og gamle kunder og samarbeidspartnere.

Kontakt oss på telefon 91 77 55 44, eller besøk vår hjemmeside www.kzhandels.no for mer informasjon og følg oss gjerne på Facebook.  www.facebook/kzhandelsas

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ac lorem pretium, laoreet enim at, malesuada elit.

Categories

Tags

Det er ikke noe innhold på vise her ennå.

Social Links