KZ handels garanterer kvalitet

Kvalitet

Kvalitet er en viktig byggestein for oss! Nesten alle våre varer produseres i Sverige og vi kan derfor sikre oss at produksjonsprosessen går slik den er planlagt og at alt blir gjort riktig med ypperst kvalitet. Vi har derfor også mulighet til å skreddersy dine produkter etter dine ønsker. Fra du tar kontakt med oss til din vare er levert vil vi i alle ledd sørge for at du som kunde mottar kvalitet.

kz-service-skillt-web

Service

Vi streber til enhver tid til å gi deg som kunde og samarbeidspartnere den beste servicen. Vi er alltid tilgjengelige for å kunne hjelpe deg. Vi skal levere deg det du ønsker, fordi dette har vi mulighet til med et eget verksted og serviceverksted. Kompetansen innenfor VA-faget vi sitter på er til for å gjøre deg som kunde fornøyd og hjelpe deg i hverdagen.

Ocean-Squid

Kunnskap

KZ Handels AB ble etablert i 1987 og i løpet av disse årene har KZ Handels AB tilegnet seg mye kunnskap om markedet. Høsten 2016 startet KZ Handels AS opp og våre ansatte har mange års erfaring og kompetanse nettopp fra VA-bransjen. Denne kunnskapen og kompetansen ønsker vi å dele med våre kunder og samarbeidspartnere for å skape tillitt, kvalitet og det beste resultatet for deg.

Skriv til oss