Om Oss

Grunnleggere

Om oss

KZ Handels AS startet opp 1.Oktober 2016 og er et datter selskap av KZ Handels AB. KZ Handels startet i 1987 i Kungsbacka i Sverige, sør for Göteborg. Hovedfokuset har helt siden starten vært utvikling og salg av nye produkter for rørserivce for kommunalt avløpsvann, og vann- og avløp teknisk innovasjon. Vi har bygget opp et vellykket samarbeid med produsenter av eksoskatalysatorer både i Sverige og i utlandet for produksjon av katalysator prototyper.   Vår spesialitet er utstyr for rørservice, hvor vår hydraulistiske ventil robot har hatt stor suksess. Vi utvider og fornyer våre produkter gjennom kontinuerlig produktutvikling og nye agenturer.

 

KZ vannkiosk
bilen

Vårt verksted

KZ Handels AS store fortrinn er at alt kan spesialtilpasses etter dine ønsker i vårt eget verksted i Sverige. Her kan alt fra dimensjoner, lengde, material endres og tilpasses akkurat ditt ønske. Vi vil alltid kunne tilby deg det du ønsker på din måte.

KZ Verksted
KZ verksted 2

Service

Vårt service kontor ligger i Sverige hos KZ Handels AB. Vi har 24-timer tilgang til service kontoret og vil ha mulighet til å utføre service og kalibrering på ditt utstyr raskt og effektiv. Dette minimerer ventetid for å få ditt produkt tilbake til deg.

KZ Service kontor
kz-service-skillt-web

Skriv til oss